Rabattkanter ger stil på trädgården!

av | 26 Juni, 2018

Behöver du lite förnyelse i din trädgård? Någonting som skapar en ny stil och lite nya grepp? Då kan rabattkanter av kantstål vara ett bra och smart inköp. En rabattkant ger nämligen frihet i när det gäller att designa din trädgård så som du vill ha den när det gäller rabatter.

En rabattkant av cortenstål ger dessutom trädgården en rustik och unik framtoning som gör att din trädgård får mer personlighet och stil. Det har också stora fördelar när det gäller att skydda dina rabatter och växter ifrån robotgräsklippare eller ogräs.

En sådan monteras sedan väldigt snabbt och är fort på plats i din trädgård. Det krävs bara några korta moment för att montera din rabattkant. Det är väldigt smidigt, så sätt. Först skruvas hela rabattkanten ihop. Allt som krävs för detta finns i paketet man köper och man behöver inget ytterligare material för att göra detta. Detta går fort och är inte ett IKEA-aktigt moment av frustration och förvirring, där man undrar vad verklig fått med sig allting man behöver och vart allting ska sitta. 

Rabattkanten snabbt på plats

Rabatten hamras sedan på plats med hjälp av en trähammare. Detta gör att den får stabilt fäste i marken. Sen är allting klart. Det är helt enkelt inte svårare än så att få en rabattkant på plats. Lätt fixat, och ett inköp med multipla funktioner som din trädgård kommer ha stor nytta av.

 På många sätt är det bara fantasin som sätter gränserna för vår du kan göra med rabattkanter. Du får full frihet att designa din trädgård utifrån din egen smak och ditt eget tycke. Oavsett hur du gör kommer det att bli en stilren trädgård.​